Бұршақ қосқан қышқылтым щи

Қазақ Энциклопедиясы жобасынан алынған мәлімет
21:15, 2014 ж. маусымның 13 кезіндегі Нұрлан Рахымжанов (Талқылауы) істеген түзету

Мұнда ауысу: шарлау, іздеу

Бұршақ қосқан қышқылтым щи (эстон тағамы). Кастрюльге шошқа еті (немесе шпик) мен бұршақ салып, үстіне су құйып, 40 минут қайнатқаннан кейін тұздалған капуста (өте ащы капустаны салқын суға жуған дұрыс), арпа жармасын қосадьі. Дайын болғанша пісіреді.

300 г шошқа еті мен шпикке: 400 г тұздалған капуста, 200 г кептірілген бұршақ, 80 г мөлшерінде арпа жармасы қажет.<ref>Шаңырақ : Үй-тұрмыстық энциклопедиясы. Алматы : Қаз.Сов.энцикл.Бас ред., 1990 ISBN 5-89800-008-9</ref>

Дереккөздер

<references/>

Үлгі:Wikify

Үлгі:Суретсіз мақалаҮлгі:Stub