Бұршақ қосқан қышқылтым щи

Қазақстан Энциклопедиясы жобасынан алынған мәлімет

Бұршақ қосқан қышқылтым щи (эстон тағамы). Кастрюльге шошқа еті (немесе шпик) мен бұршақ салып, үстіне су құйып, 40 минут қайнатқаннан кейін тұздалған капуста (өте ащы капустаны салқын суға жуған дұрыс), арпа жармасын қосадьі. Дайын болғанша пісіреді.

300 г шошқа еті мен шпикке: 400 г тұздалған капуста, 200 г кептірілген бұршақ, 80 г мөлшерінде арпа жармасы қажет.<ref>Шаңырақ : Үй-тұрмыстық энциклопедиясы. Алматы : Қаз.Сов.энцикл.Бас ред., 1990 ISBN 5-89800-008-9</ref>

Дереккөздер

<references/>

{{#invoke:Message box|ambox}}{{#if:||{{#if:||}}}}

{{#invoke:Message box|ambox}}{{#if:||{{#if:|[[Санат:Еш медиа файлы жоқ мақалалар/{{{1}}}]]|}}}}


{{#ifeq:|Үлгі

| Бұл үлгі мақалаларды автоматты түрде Үлгі:C қосады. {{#ifeq:Бұршақ қосқан қышқылтым щи|Документация||}}{{#if::Санат:Үлгілер:Аяқталмаған мақалалар|}} |{{#if:||{{#if::Санат:Үлгілер:Аяқталмаған мақалалар|}}}} }}