Бубертс
Қазақстан Энциклопедиясы жобасынан алынған мәлімет
Бубертс (латын тағамы) - Ұнтақ жарма ботқасын сүтке пісіріп, аздап суытады. Жұмыртқаның сарысын құмшекер мен ванилинге араластырады да бадамды кесіп қуырады. Осының бәрін қосып ботқаның үстіне салады .Дайын ботқаны араластырып, суытып қояды. Дастарқанға қоярда мүк жидегі немесе қарақат киселімен қосып береді.
100 г ұнтақ жармаға: жарты литр сүт, екі жарым ас қасық құмшекер, 50 г бадам, 3—4 жұмыртқа, ванилин — татымына қарай.<ref>Шаңырақ : Үй-тұрмыстық энциклопедиясы. Алматы : Қаз.Сов.энцикл.Бас ред., 1990 ISBN 5-89800-008-9</ref>
Дереккөздер
<references/>
{{#invoke:Message box|ambox}}{{#if:||{{#if:||}}}}
{{#invoke:Message box|ambox}}{{#if:||{{#if:|[[Санат:Еш медиа файлы жоқ мақалалар/{{{1}}}]]|}}}}
Мақала бастамасы | {{{article}}}}} мақаланың бастамасы. Бұл мақаланы толықтырып, дамыту арқылы, Уикипедияға көмектесе аласыз.{{#if::Санат:Үлгілер:Аяқталмаған мақалалар| Бұл ескертуді дәлдеп ауыстыру қажет.}} |
| Бұл үлгі мақалаларды автоматты түрде Үлгі:C қосады. {{#ifeq:Бубертс|Документация||}}{{#if::Санат:Үлгілер:Аяқталмаған мақалалар|}} |{{#if:||{{#if::Санат:Үлгілер:Аяқталмаған мақалалар|}}}} }}