Ақ бауырсақ

Қазақстан Энциклопедиясы жобасынан алынған мәлімет

Ақ бауырсақ — ең жоғары сортты ұннан май құйыл илен, құйрық майга қуырады. Көлемі өріктің үлкендігіндей болады. Ақ бауырсақты сүт пен майлы сорпаға немесе жұмыртқа қосып илеп дайындауға болады.<ref>Шаңырақ : Үй-тұрмыстық энциклопедиясы. Алматы : Қаз.Сов.энцикл.Бас ред., 1990 ISBN 5-89800-008-9</ref>

Дереккөздер

<references/>

{{#invoke:Message box|ambox}}{{#if:||{{#if:||}}}}

{{#invoke:Message box|ambox}}{{#if:||{{#if:|[[Санат:Еш медиа файлы жоқ мақалалар/{{{1}}}]]|}}}}


{{#ifeq:|Үлгі

| Бұл үлгі мақалаларды автоматты түрде Үлгі:C қосады. {{#ifeq:Ақ бауырсақ|Документация||}}{{#if::Санат:Үлгілер:Аяқталмаған мақалалар|}} |{{#if:||{{#if::Санат:Үлгілер:Аяқталмаған мақалалар|}}}} }}