Нұсқалар арасындағы айырмашылық: "Тағам құнарлылығы"
Қазақ Энциклопедиясы жобасынан алынған мәлімет
ш (clean up, replaced: Пайдаланған әдебиет → Дереккөздер using AWB) |
ш (1 түзету) |
(айырмашылығы жоқ)
|
23:15, 2025 ж. сәуірдің 25 кезіндегі нұсқасы
Тағам құнарлылығы - тағам құрамына кіретін, тағамдық заттардың тотығуы негізінде босанып шығатын қуат мөлшеріне тән, тағамның қуаттылық көрсеткіші.<ref>О.Д.Дайырбеков, Б.Е.Алтынбеков, Б.К.Торғауытов, У.И.Кенесариев, Т.С.Хайдарова Аурудың алдын алу және сақтандыру бойынша орысша-қазақша терминологиялық сөздік. Шымкент. “Ғасыр-Ш”, 2005 жыл. ISBN 9965-752-06-0</ref>
Дереккөздер
<references/>