Нұсқалар арасындағы айырмашылық: "Қауызын жармаған тауық балапаны"
Қазақ Энциклопедиясы жобасынан алынған мәлімет
ш (clean up, replaced: Пайдаланған әдебиет → Дереккөздер, –Алматы → – Алматы, Алматы, Ана тілі → Алматы, «Ана тілі» баспасы, 1993. ISBN → using AWB) |
ш (1 түзету) |
(айырмашылығы жоқ)
|
23:14, 2025 ж. сәуірдің 25 кезіндегі нұсқасы
Қауызын жармаған тауық балапаны<ref>Вирусология, иммунология, генетика, молекулалық биология. Орысша-қазақша сөздік. – Алматы, «Ана тілі» баспасы, 1993 жыл. ISBN 5-630-0283-X</ref> — ұрықтанған тауық жұмыртқасы.
- Өсу мерзімі 8—12 күндік тауық эмбриондары бірқатар вирустарды (грипп, парагрипп, Ньюкасл ауруы, шешек, герпес, паротит), риккетсия, хламидияларды және басқа микроорганизмдерді өсіру үшін қолданылады.
- Бұл әдісті 1931 жылы Вудрафф пен Гудпасчер енгізген.
Дереккөздер
<references/>