Нұсқалар арасындағы айырмашылық: "Сүр қуырдақ"

Қазақ Энциклопедиясы жобасынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
ш Сөздік» деген санатты аластады; «Аспаздық» деген санатты қосты (HotCat құралының көмегімен))
 
ш (1 түзету)
 
(айырмашылығы жоқ)

23:13, 2025 ж. сәуірдің 25 кезіндегі нұсқасы

Сүр қуырдақ - кепкен сүрді ұсақтап турап қайнатады, содан соң сорпасын төгіп тастап, қайтадан май салып қуырады. Алғаш қайнағанда сұр ет жұмсарып, тұзынан, ащы ескі дәмінен тазарады.<ref>Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі: К54 Қоғамдық тамақтандыру.— Алматы: "Мектеп" баспасы, 2007. — 232 бет.ISBN 9965-36-414-1</ref>

Дереккөздер

<references/>

Үлгі:Wikify

Үлгі:Суретсіз мақалаҮлгі:Stub