Нұсқалар арасындағы айырмашылық: "Алсевер ертіндісі"
Қазақстан Энциклопедиясы жобасынан алынған мәлімет
ш (clean up, replaced: –Алматы → – Алматы, Алматы, Ана тілі → Алматы, «Ана тілі» баспасы, 1993. ISBN → 1993 жыл. ISBN using AWB) |
ш (1 түзету) |
(айырмашылығы жоқ)
|
17:50, 2017 ж. сәуірдің 22 кезіндегі нұсқасы
Алсевер ертіндісі — қанның қызыл түйіршіктерінің бұзылмауы үшін қолданылатын тұзды ерітінді. Мынандай құрамдардан тұрады: глюкоза — 2,05 г, натрий цитраты — 0,8 г, хлорлы натрий — 0,42 г, су — 100 мл дейін. <ref>Вирусология, иммунология, генетика, молекулалық биология. Орысша-қазақша сөздік. – Алматы, «Ана тілі» баспасы, 1993 жыл. ISBN 5-630-0283-X</ref>
Дереккөздер
<references/>
{{#invoke:Message box|ambox}}{{#if:||{{#if:|[[Санат:Еш медиа файлы жоқ мақалалар/{{{1}}}]]|}}}}
{{#invoke:Message box|ambox}}{{#if:||{{#if:||}}}}
Мақала бастамасы | {{{article}}}}} мақаланың бастамасы. Бұл мақаланы толықтырып, дамыту арқылы, Уикипедияға көмектесе аласыз.{{#if::Санат:Үлгілер:Аяқталмаған мақалалар| Бұл ескертуді дәлдеп ауыстыру қажет.}} |
| Бұл үлгі мақалаларды автоматты түрде Үлгі:C қосады. {{#ifeq:Алсевер ертіндісі|Документация||}}{{#if::Санат:Үлгілер:Аяқталмаған мақалалар|}} |{{#if:||{{#if::Санат:Үлгілер:Аяқталмаған мақалалар|}}}} }}